2022.01.28 Károly, napja van.
BELÉPÉS
ESEMÉNYNAPTÁR
<< Előző év / hónap
Köv. év / hónap >>
Mai dátum
Események
Közeli események:
Kezdőlap - Aktuális híreink
FÓKUSZBAN: 2016. SOFT EURÓPA KUPA (EDU) VISSZASZÁMLÁLÁS: 1 HÉT!
2016. május. 26
Kedves Dartsosok és Dartskedvelő Barátaink! Ahogyan korábban már több fórumon is informáltunk Titeket, idén újra sikerült a BDSZ-nek férfi válogatottat felállítani, a 2016. júniusában Poreč-ben megrendezésre kerülő soft Európa Kupára.

Amikor a válogatott keret véglegesítődött (lévén ranglista alapján kerülhettek be a játékosok), szembesültünk mi is azzal a ténnyel, hogy 4 mennyire különböző személyiségű, dartsos „karrierrel” bíró, játékstílust képviselő ember teszi ki a mi kis válogatottunkat! Az egyetlen közös pont: a játék alázatos szeretete :) 
Ezt felismerve tudatosodott bennünk az is, hogy ez a kis csapat, hűen tükrözi a mi általunk vallott „darts-os hitvallásunkat”, miszerint: A DARTS egy kortalan, külsőségektől mentes, az egyén mentális és fizikai EGYség-mércéjének is nevezhető technikai sport, ahol csak egy dolog számít: a játék!

Ennek folyományaként kezdtünk bele „interjúsorozatunkba”, amivel nem a „celeb-gyártás”:) volt a célunk, hanem - szerény eszköztárunk bevetésével - magának a darts-nak a népszerűsítése: a mi kis csapattagjaink életének, a sportág ízlelgetése során felmerült küzdelmeik, majd az ezt követő céljaik és álmaik bemutatásán keresztül! Hiszen legyél akár gyermek (lsd.: Kriko), vagy akár egy érettebb felnőtt (lsd: Leslie), ragadj bátran nyilat és próbáld ki magadat!

A BDSZ Elnök Asszonyával, Kövesdi Andreával indított (http://www.budapestdarts.hu/index.php…),

majd az őt követő Várady (Kawa) György – BDSZ válogatott CSK-játékos 
(http://www.budapestdarts.hu/index.php…) után, a következő állomásunk:

a válogatott „ifjoncának” (legalábbis korban:)) kikiáltott: 
Dudás (Kriko) Krisztián.

Fogadjátok szeretettel ezen nem mindennapi fiatalember történetét, aminek során számos érdekes információra derül fény!Hír letöltése PDF formátumban:

0 Hozzászólás
BSPSZ
2022. január. 28
A hírhez jelenleg még nem szólt hozzá senki! Legyen Ön az első!
Mondja el véleményét, észrevételét!
Mondja el a véleményét Ön is
Az Ön neve
E-Mail címe:
Üzenet
Beírandó kód:
Kérem a kódot:
 
Budapesti Sportszövetségek Szövetsége
Készítette: